APA:
کپیتقی زاده اندواری، قاسم، و رضایی، مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72510/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده اندواری قاسم، رضایی مسعود. اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72510/fa
IEEE:
کپیقاسم تقی زاده اندواری، و مسعود رضایی، “اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 67–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72510/fa