APA:
کپیعباسی اصل، سمیه، امیری، صابر، و رضازادباری، محمود. (1398). بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 127-140. SID. https://sid.ir/paper/72568/fa
Vancouver:
کپیعباسی اصل سمیه، امیری صابر، رضازادباری محمود. بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):127-140. Available from: https://sid.ir/paper/72568/fa
IEEE:
کپیسمیه عباسی اصل، صابر امیری، و محمود رضازادباری، “بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 127–140، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72568/fa