APA:
کپیعباسی، حبیب اله، فهیم، هدا، محبوبی، محدثه، و طهماسبی، نعمت. (1398). خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/72576/fa
Vancouver:
کپیعباسی حبیب اله، فهیم هدا، محبوبی محدثه، طهماسبی نعمت. خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/72576/fa
IEEE:
کپیحبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی، و نعمت طهماسبی، “خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 41–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72576/fa