مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

428
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

چکیده

 در این مقاله امولسیون های حاصل از دو اسانس زیره سبز و لعل کوهستان در غلظت های 1, 3, 5, 10 و 15% با استفاده از امواج فراصوت تهیه شده و خصوصیات فیزیکی و ضد میکروبی این امولسیون ها بررسی گردید. نتایج نشان داد که تمامی امولسیون ها پس از سانتریفوژ پایداری خود را حفظ کردند, همچنین تمام امولسیون هایی که چرخه ی حرارت-سرما را گذارنده بودند, پایدار بوده, اما پس از گذراندن چرخه ی انجماد-خروج از انجماد دو فاز شدند. از میان نمونه امولسیونها, نمونه امولسیون ها 10 و 15%ی که در دمای 45 درجه به مدت 35 روزه نگهداری شدند, دوفاز شدند. اندازه گیری کدورت نمونه های امولسیون با اسپکتوفتومتر, نشان داد که با افزایش غلظت فاز پراکنده, امولسیون کدورت بیشتری می یابد. هر دو امولسیون در برابر دو باکتری اثر بازدارندگی داشتند, اما امولسیون زیره در برابر اشرشیاکلی و امولسیون لعل کوهستان در برابر استافیلوکوکوس اورئوس هاله ی بزرگتری تشکیل دادند. از طرفی در هر دو امولسیون با افزایش غلظت, قطرهاله عدم رشد افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباسی، حبیب اله، فهیم، هدا، محبوبی، محدثه، و طهماسبی، نعمت. (1398). خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/72576/fa

    Vancouver: کپی

    عباسی حبیب اله، فهیم هدا، محبوبی محدثه، طهماسبی نعمت. خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/72576/fa

    IEEE: کپی

    حبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی، و نعمت طهماسبی، “خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 41–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button