APA:
کپیعموپور، نازنین، طایفه، ماندانا، حبیبی، فاطمه، و صادقی، سیدمصطفی. (1398). بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 301-309. SID. https://sid.ir/paper/72587/fa
Vancouver:
کپیعموپور نازنین، طایفه ماندانا، حبیبی فاطمه، صادقی سیدمصطفی. بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):301-309. Available from: https://sid.ir/paper/72587/fa
IEEE:
کپینازنین عموپور، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی، و سیدمصطفی صادقی، “بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 301–309، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72587/fa