APA:
کپیبیک محمدی، مریم، بلندی، مرضیه، و قدوسی، حمیدبهادر. (1394). بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر لور. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/72627/fa
Vancouver:
کپیبیک محمدی مریم، بلندی مرضیه، قدوسی حمیدبهادر. بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر لور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/72627/fa
IEEE:
کپیمریم بیک محمدی، مرضیه بلندی، و حمیدبهادر قدوسی، “بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر لور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 41–49، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72627/fa