APA:
کپیبلندی، مرضیه، پیرانی، سمانه، پاشا، رضا، و بیک محمدی، مریم. (1395). بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/72038/fa
Vancouver:
کپیبلندی مرضیه، پیرانی سمانه، پاشا رضا، بیک محمدی مریم. بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/72038/fa
IEEE:
کپیمرضیه بلندی، سمانه پیرانی، رضا پاشا، و مریم بیک محمدی، “بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 55–65، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72038/fa