مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریزساختاری و حسی پنیر آروشه

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 65

کلیدواژه

چکیده

پنیرهای موجود در جهان در دو دسته سنتی و صنعتی می باشد که تنوع پنیرهای سنتی از انواع صنعتی بیشتر می باشد. پنیر آروشه مهمترین پنیر سنتی استان سمنان است که یک پنیر پروسس می باشد که از هم زدن و حرارت دهی طولانی (3-4 ساعت) دلمه آبگیری شده به دست می آید. در این پژوهش ابتدا پنیر آروشه در شرایط تعریف شده, به شیوه سنتی تولید و سپس آنالیز شد. نتایج حاصله نشان داد که این پنیر دارای کمتر از 6% رطوبت است و به همین دلیل عمر ماندگاری بسیار بالاتری در مقایسه با سایر پنیرها حتی در دمای محیط دارد. میزان چربی و پروتئین این فرآورده به ترتیب 35% و 42% بوده که نشان دهنده ارزش غذایی و کالری زایی بالای این پنیر در مقایسه با پنیرهای رایج است. از نظر رئولوژیکی ضریب ذخیره (G') بالاتر از ضریب افت (G") بوده است, درنتیجه رفتار جامد مانند در این پنیر همواره بر رفتار ویسکوز غالب بوده و این رفتار, نوعی از رفتار یک جامد ویسکوالاستیک می باشد. همچنین در این پژوهش رنگ و ریز ساختارپنیر با استفاده از هانترلب و میکروسکوپ روبشی الکترونی معرفی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلندی، مرضیه، پیرانی، سمانه، پاشا، رضا، و بیک محمدی، مریم. (1395). بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/72038/fa

    Vancouver: کپی

    بلندی مرضیه، پیرانی سمانه، پاشا رضا، بیک محمدی مریم. بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/72038/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه بلندی، سمانه پیرانی، رضا پاشا، و مریم بیک محمدی، “بررسی روش تولید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, ریزساختاری و حسی پنیر آروشه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 55–65، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72038/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button