APA:
کپیجوینده، حسین، قاسمی، احمد، حجتی، محمد، و ناصحی، بهزاد. (1399). استفاده از عصاره پنیرباد به عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه داری. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/72691/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، قاسمی احمد، حجتی محمد، ناصحی بهزاد. استفاده از عصاره پنیرباد به عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه داری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/72691/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، احمد قاسمی، محمد حجتی، و بهزاد ناصحی، “استفاده از عصاره پنیرباد به عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه داری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 1–13، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72691/fa