APA:
کپیبیگمی، مریم، محمدی فر، محمدامین، قدس روحانی، محسن، هاشمی، مریم، و ولی زاده، محرم. (1392). خالص سازی جزئی و توصیف ویژگی های آنزیم منعقدکننده شیر از میوه های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/121424/fa
Vancouver:
کپیبیگمی مریم، محمدی فر محمدامین، قدس روحانی محسن، هاشمی مریم، ولی زاده محرم. خالص سازی جزئی و توصیف ویژگی های آنزیم منعقدکننده شیر از میوه های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/121424/fa
IEEE:
کپیمریم بیگمی، محمدامین محمدی فر، محسن قدس روحانی، مریم هاشمی، و محرم ولی زاده، “خالص سازی جزئی و توصیف ویژگی های آنزیم منعقدکننده شیر از میوه های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 31–40، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121424/fa