مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,175
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

749
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به دلیل مخاطرات زیست محیطی ناشی از کاربرد پوشش های مصنوعی و تجزیه ناپذیر, پژوهشگران زیادی به سمت تولید پوشش های خوراکی طبیعی روی آورده اند که یکی از منابع تهیه آنها پروتئین سویا است. در این تحقیق فیلم خوراکی از ایزوله پروتئینی سویا تولید شد و اثر افزودن گلیسرول به عنوان پلاستیسایزر در سه سطح 0.4, 0.6 و 0.8 گرم به ازای هر گرم ایزوله سویا بررسی شد. آزمون های ویژگی های مکانیکی (مقاومت کششی و میزان کش آمدگی) و ویژگی های فیزیکی (میزان تراوایی به بخار آب, میزان کدورت, درصد مواد محلول و درصد جذب آب) روی فیلم ها انجام گرفت. فیلم تهیه شده بدون افزودن گلیسرول بسیار شکننده بود. نتایج نشان داد که افزودن گلیسرول منجر به بهبود معنی دار (p<0.05) ویژگی های مکانیکی, کاهش مقاومت کششی و افزایش میزان کش آمدگی فیلم ها شد. درصد مواد محلول, درصد جذب آب و تراوایی به بخار آب فیلم ها با افزایش گلیسرول افزایش یافت. در حالیکه افزودن گلیسرول منجر به کاهش معنی داری در کدورت فیلم ها شد (p<0.05), اما غلظت گلیسرول روند مشخصی را در کاهش کدورت فیلم ها ایجاد نکرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان شعار، زینب، بدیعی، فوژان، و بهمدی، هما. (1388). نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72719/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان شعار زینب، بدیعی فوژان، بهمدی هما. نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72719/fa

    IEEE: کپی

    زینب دهقان شعار، فوژان بدیعی، و هما بهمدی، “نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1، pp. 1–10، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72719/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button