مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,242
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

935
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 65

چکیده

خشک کردن یکی از مهمترین روشهای نگهداری می باشد. در حین خشک کردن اثرات نامطلوبی مانند قهوه ای شدن در کیفیت و شکل ظاهری کشمش تغییر ایجاد می کند. این تحقیق با هدف دستیابی به محصول کشمش با کیفیت بالا از نظر شاخص رنگ انجام شد. در این تحقیق اثر تیمارهای مختلف (محلول های تیزآبی, سدیم متابی سولفیت 8%, سدیم متابی سولفیت 8% به همراه پتاسیم کربنات 5%, اتیل اولئات 2% به همراه پتاسیم کربنات 5%, اتیل اولئات 2% به همراه سدیم متابی سولفیت 8% و اتیل اولئات 2% به همراه سدیم متابی سولفیت 8% و پتاسیم کربنات 5%) و روشهای خشک کردن (آفتاب, سایه و در دستگاه خشک کن در دماهای به ترتیب 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد با سرعت جابه جایی هوا 1.5 متر بر ثانیه) بر روی شاخص های کیفی رنگ بررسی شد. چون در بعضی از این ترکیبات گوگرد وجود دارد, میزان باقیمانده گوگرد دی اکسید نیز در محصول کشمش اندازه گیری شد. کلیه بررسی های انجام شده در این تحقیق با استفاده از روش آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. نتایج نشان دادند که شرایط بهینه خشک کردن توسط (اتیل اولئات 2% به همراه سدیم متابی سولفیت 8% و پتاسیم کربنات 5%) و سدیم متابی سولفیت 8% در دو دمای 50 و 60 درجه سانتی گراد حاصل شده به طوریکه محصول به دست آمده از کیفیت رنگ بالایی برخوردار است. همچنین میزان باقیمانده گوگرد دی اکسید نیز در محدوده مجاز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشیدیان، مریم، بصیری، علیرضا، میزانی، مریم، ابراهیمی ابیانه، مریم، و عموعابدینی، قاسم. (1390). بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/72730/fa

    Vancouver: کپی

    رشیدیان مریم، بصیری علیرضا، میزانی مریم، ابراهیمی ابیانه مریم، عموعابدینی قاسم. بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/72730/fa

    IEEE: کپی

    مریم رشیدیان، علیرضا بصیری، مریم میزانی، مریم ابراهیمی ابیانه، و قاسم عموعابدینی، “بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 57–65، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72730/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button