APA:
کپیرشیدیان، مریم، بصیری، علیرضا، میزانی، مریم، ابراهیمی ابیانه، مریم، و عموعابدینی، قاسم. (1390). بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/72730/fa
Vancouver:
کپیرشیدیان مریم، بصیری علیرضا، میزانی مریم، ابراهیمی ابیانه مریم، عموعابدینی قاسم. بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/72730/fa
IEEE:
کپیمریم رشیدیان، علیرضا بصیری، مریم میزانی، مریم ابراهیمی ابیانه، و قاسم عموعابدینی، “بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 57–65، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72730/fa