مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

273
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

496
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن

صفحات

 صفحه شروع 315 | صفحه پایان 325

چکیده

 در این تحقیق از آرد کینوآی جوانه زده در سطوح صفر, 5, 10, 15 و 20 درصد به عنوان جایگزین آرد در فرمولاسیون نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد سیب زمینی-برنج استفاده شد و میزان پروتئین, رطوبت, تخلخل, حجم مخصوص, سفتی بافت (1 و 72 ساعت پس از پخت) و پذیرش کلی نمونه های تولیدی ارزیابی گردید. یافته های این پژوهش نشان داد با افزایش سطح آرد کینوآی جوانه زده در فرمولاسیون اولیه, بر میزان پروتئین و رطوبت نمونه های تولیدی افزوده شد. این در حالی است که نمونه حاوی 10 آرد کینوآی جوانه زده از بیشترین میزان حجم مخصوص, نرمترین بافت در دو بازه زمانی 1 و 72 ساعت پس از پخت و بیشترین امتیاز پذیرش کلی برخوردار بود. همچنین نتایج حاکی از آن بود نمونه حاوی 10 و 15 درصد آرد کینوآی جوانه زده دارای بیشترین میزان تخلخل بافت در مقایسه با سایر نمونه ها بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حقایق، غلامحسین، و زاوه زاد، نفیسه. (1398). بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 315-325. SID. https://sid.ir/paper/72794/fa

    Vancouver: کپی

    حقایق غلامحسین، زاوه زاد نفیسه. بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):315-325. Available from: https://sid.ir/paper/72794/fa

    IEEE: کپی

    غلامحسین حقایق، و نفیسه زاوه زاد، “بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 315–325، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72794/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button