APA:
کپیحقایق، غلامحسین، و زاوه زاد، نفیسه. (1398). بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 315-325. SID. https://sid.ir/paper/72794/fa
Vancouver:
کپیحقایق غلامحسین، زاوه زاد نفیسه. بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):315-325. Available from: https://sid.ir/paper/72794/fa
IEEE:
کپیغلامحسین حقایق، و نفیسه زاوه زاد، “بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه زده بر ویژگی های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 315–325، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72794/fa