APA:
کپیرجایی، محمدحسین، دانشی، محمد، و واعظی، حسین. (1398). اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده, امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 221-230. SID. https://sid.ir/paper/72799/fa
Vancouver:
کپیرجایی محمدحسین، دانشی محمد، واعظی حسین. اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده, امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):221-230. Available from: https://sid.ir/paper/72799/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین رجایی، محمد دانشی، و حسین واعظی، “اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده, امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 221–230، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72799/fa