مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 23

چکیده

 اثر بازدارندگی عصاره آناتو (نوربیکسین 1 درصد) بر توانایی رشد و جوانه زنی اسپور برخی از باکتری های بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس, باسیلوس سرئوس, کلستریدیوم پرفرانجنز و اشرشیاکلی), با استفاده از روش های چاهک و رقت لوله ای مورد مطالعه قرار گرفت. مطابق نتایج به دست آمده از بررسی قطر هاله در روش چاهک, عصاره آناتو بر رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, باسیلوس سرئوس و کلستریدیوم پرفرانجنز (به ترتیب با قطر هاله عدم رشد 13, 12 و 10 میلی متر) اثر بازدارندگی داشته اما بر اشرشیاکلی بی اثر است. ارزیابی نتایج روش رقت لوله ای مشخص کرد که کمترین غلظت های بازدارنده از رشد برای باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس در تعداد 106, 104 و 102 سلول در میلی لیتر, به ترتیب 1.2, 0.6 و 0.3 گرم در لیتر از عصاره آناتو بوده و در میزان سلول مشابه برای کلستریدیوم پرفرانجنز, این غلظت ها به 2.4, 1.2 و 0.6 گرم در لیتر می رسد. به علاوه عصاره آناتو در غلظت های ذکر شده می تواند از جوانه زنی اسپورهای باسیلوس سرئوس و کلستریدیوم پرفرانجنز نیز پیشگیری نماید. بنابراین عصاره آناتو می تواند به عنوان یک افزودنی غذایی طبیعی ضد باکتریایی, در بیشتر فرآورده های غذایی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سحری، محمدعلی، زرین قلمی، سهیلا، و ستاری، مرتضی. (1391). بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/72843/fa

    Vancouver: کپی

    سحری محمدعلی، زرین قلمی سهیلا، ستاری مرتضی. بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/72843/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی سحری، سهیلا زرین قلمی، و مرتضی ستاری، “بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 17–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72843/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button