APA:
کپیسحری، محمدعلی، زرین قلمی، سهیلا، و ستاری، مرتضی. (1391). بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/72843/fa
Vancouver:
کپیسحری محمدعلی، زرین قلمی سهیلا، ستاری مرتضی. بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/72843/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی سحری، سهیلا زرین قلمی، و مرتضی ستاری، “بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 17–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72843/fa