APA:
کپیپژوهی الموتی، محمدرضا، یدالهی باغلویی، محسن، و بازرگانی گیلانی، بهناز. (1394). تاثیر عصاره آبی میوه سماق (.Rhus Coriaria L) بر باکتری های پاتوژن در شرایط دمایی مختلف. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، 18(2)، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/73063/fa
Vancouver:
کپیپژوهی الموتی محمدرضا، یدالهی باغلویی محسن، بازرگانی گیلانی بهناز. تاثیر عصاره آبی میوه سماق (.Rhus Coriaria L) بر باکتری های پاتوژن در شرایط دمایی مختلف. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل[Internet]. 1394؛18(2):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/73063/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا پژوهی الموتی، محسن یدالهی باغلویی، و بهناز بازرگانی گیلانی، “تاثیر عصاره آبی میوه سماق (.Rhus Coriaria L) بر باکتری های پاتوژن در شرایط دمایی مختلف،” مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، vol. 18، no. 2، pp. 41–47، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/73063/fa