مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,313
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 48

چکیده

 سابقه و هدف: یکی از عوامل اصلی بیماری های قلبی عروقی, رسوب کلسترول در رگ ها می باشد. لواستاتین یک داروی کاهش دهنده کلسترول خون است که موجب مهار آنزیم 3-هیدروکسی3-متیل گلوتاریل-CoA ردوکتاز می شود. هدف از این مطالعه بررسی عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوسATCC 20542  می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه مروری برای جمع آوری اطلاعات, مقالات دارای یکی از کلمات Cardiovascular disease, Lovastatin, HMG-CoA reductase, Liquid submerged fermentation, Aspergillus terreus در فاصله سالهای 1960 تا 2016 در پایگاه های Pubmed, Nature,Science Direct  و WHO جستجو و بررسی شدند.یافته ها: تعداد کل مقالات یافت شده 180 مورد بود که از این تعداد, 70 مقاله برای این مطالعه مناسب تشخیص داده شد. مطابق با نتایج مطالعات, لاکتوز به عنوان بهترین منبع کربنی, سویا و عصاره مخمر به عنوان بهترین منبع نیتروژنی, نسبت C/N برابر با 41.3, میزان 107 اسپور در میلی لیتر, pH برابر 6.5, عناصر معدنی Fe, Zn,Mn  و القاءگرهایی مانند لینولئیک اسید در غلظت بهینه موجب بیشترین میزان تولید لواستاتین می شوند.نتیجه گیری: بررسی مطالعات انجام شده نشان می دهد, منبع کربنی و نیتروژنی, نسبت C/N, میزان و نوع تلقیح, pH, عناصر معدنی و القاءگرها از جمله مهمترین عوامل موثر در مورفولوژی و جذب اکسیژن توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس بوده و از این رو در تولید لواستاتین نیز تاثیر می گذارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جابری انصاری، فرشید، جعفری منصوریان، حسین، جلیلی، حسن، و عزیزی، مجید. (1395). مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، 18(12)، 40-48. SID. https://sid.ir/paper/73626/fa

    Vancouver: کپی

    جابری انصاری فرشید، جعفری منصوریان حسین، جلیلی حسن، عزیزی مجید. مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل[Internet]. 1395؛18(12):40-48. Available from: https://sid.ir/paper/73626/fa

    IEEE: کپی

    فرشید جابری انصاری، حسین جعفری منصوریان، حسن جلیلی، و مجید عزیزی، “مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع،” مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، vol. 18، no. 12، pp. 40–48، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/73626/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا