مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی

صفحات

 صفحه شروع 301 | صفحه پایان 308

چکیده

 مقدمه: یکی از ضعیف ترین نقاط در رستوریشن های دوفازی, محل تماس کور با پرسلن ونیر است. از آنجایی که دستیابی به کانتور و رنگ مناسب, نیازمند پخت های مکرر پرسلن است, هدف این مطالعه بررسی تاثیر پخت های مکرر پرسلن بر روی استحکام باند برشی کور-ونیر در رستوریشن های تمام سرامیکی می باشد.مواد و روش ها: 54 کور سرامیکی به قطر 8 mm, از سه نوع سیستم تمام سرامیکی زیرکونیا, IPS emax CAD و IPS emax press ساخته شد. کورهای زیرکونیا و IPS emax CAD توسط تکنولوژی CAD/CAM ساخته شدند. کورهای IPS emax press توسط تکنیک Pressing تهیه شدند. پرسلن سازگار با کور به قطر 5 mm بر روی تمام کورها ونیر گردید. در هر گروه, نمونه ها بر اساس تعداد دفعات پخت پرسلن ونیر به سه زیر گروه 3, 5 و 7 بار پخت, تقسیم شدند. استحکام باند برشی کور-ونیر توسط دستگاه تست یونیورسال اندازه گیری و نتایج توسط تست های آماری Two way ANOVA و Tukey HSD مورد آنالیز قرار گرفتند.یافته ها: مقادیر میانگین استحکام باند برشی برای کورهای زیرکونیا,IPS emax CAD و IPS emax press, به ترتیب 7.30, 7.29 و 9.29 مگاپاسکال بود. همچنین مقادیر میانگین استحکام باند برشی در تعداد دفعات پخت 3, 5 و 7 به ترتیب 2.33, 2.29 و 8.27 مگاپاسکال بود که این اختلاف از لحاظ آماری معنادار بود.نتیجه گیری: استحکام باند برشی زیرکونیا و IPS emax press, تفاوت معنی داری نداشت. با افزایش تعداد پخت های پرسلن از 3 بار تا 7 بار, میزان استحکام باند برشی کور- ونیر, کاهش یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، بیژن، آریامنش، حافظ، جوادی، نگار، خزاعی، سارا، و خالصی، میثم. (1392). بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، 37(4)، 301-308. SID. https://sid.ir/paper/74379/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری بیژن، آریامنش حافظ، جوادی نگار، خزاعی سارا، خالصی میثم. بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی. مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد[Internet]. 1392؛37(4):301-308. Available from: https://sid.ir/paper/74379/fa

    IEEE: کپی

    بیژن حیدری، حافظ آریامنش، نگار جوادی، سارا خزاعی، و میثم خالصی، “بررسی تاثیر تعداد دفعات پخت پرسلن بر روی استحکام باند برشی سه نوع سیستم تمام سرامیکی،” مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، vol. 37، no. 4، pp. 301–308، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74379/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا