مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آثار سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق در مرحله جوانی (Macrobrachium snipponese (De, Haan 1849

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 122

کلیدواژه

میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponese)Q3

چکیده

 برای تولید اقتصادی میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق (oriental freshwater) در یک دوره کوتاه مدت در محیطهای کنترل شده, تعیین احتیاجات غذایی بویژه پروتئین اهمیت دارد. باتوجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی درمورد نیازهای غذایی میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق صورت نگرفته است, از این رو آزمایش تغذیه ای به مدت 8 هفته برای تعیین سطح مطلوب پروتئین انجام شد. در این آزمایش چهار تیمار در سطوح 20, 25,30 و 35% و سه تکرار برای هر یک با انرژی قابل هضم ثابت2800kcal/kg جیره تنظیم شد. همچنین تعداد 360 قطعه میگوی جوان با میانگین وزنی1.4g±0.4  به طور کاملا تصادفی انتخاب و بین 12 مخزن فایبرگالاس500 لیتری توزیع شدند. میگوهای جوان به میزان 10% وزنی بدن در چهار وعده تغذیه شدند. شاخصهای رشد مانند رشد مطلق یا افزایش وزن (WGR), درصد بقا (SR), ضریب تبدیل غذا(FCR) , ضریب رشد ویژه (SGR) و نسبت بازدهی پروتئین (PER) با افزایش میزان پروتئین و در سطوح 30 و 35% بهبود یافتند و اختلاف معنا داری را با سایر تیمارها نشان دادند (P<0.05) در ترکیبات شیمیایی لاشه در تیمار 20% رطوبت افزایش و پروتئین کاهش یا به عبارتی عدم بهبود را نشان می دهد و اختلاف معنا داری با سایر تیمارها دارند. در حالی که در سایر تیمارها از نظر ترکیبات مواد مغذی بدن اختلاف معنا دار محسوسی مشاهد نشد (P<0.05) به طور کلی تیمار 3 با میزان پروتئین 30% عملکرد مطمئن تری را نشان می دهد اما تیمار 1 در سطح پروتئین 20% (حداقل سطح پروتئین) عدم بهبود را نشان می دهد (معیارهای رشد) و اختلاف معنا داری با سایر تیمارها دارد .(P<0.05)

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علاف نویریان، حمید، و محمدی، محسن. (1387). بررسی آثار سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق در مرحله جوانی (Macrobrachium snipponese (De, Haan 1849. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 7(1-2)، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/74571/fa

    Vancouver: کپی

    علاف نویریان حمید، محمدی محسن. بررسی آثار سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق در مرحله جوانی (Macrobrachium snipponese (De, Haan 1849. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1387؛7(1-2):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/74571/fa

    IEEE: کپی

    حمید علاف نویریان، و محسن محمدی، “بررسی آثار سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق در مرحله جوانی (Macrobrachium snipponese (De, Haan 1849،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 7، no. 1-2، pp. 111–122، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74571/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button