مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کارایی فیزیولوژیکی نانولیپوزوم های انسولین خوراکی تهیه شده در شرایط in vivo

صفحات

 صفحه شروع 58 | صفحه پایان 65

چکیده

 مقدمه: مصرف انسولین از طریق دهان بهترین روش مطلوب برای تجویز انسولین می باشد. هدف از این مطالعه تهیه نانولیپوزومهای انسولین پوشش دار شده با ماده کیتوزان با فرمولاسیونی جدید بود و سپس کارایی فیزیولوژیکی انسولین محصور در نانولیپوزومها پس از تجویز خوراکی آن به خرگوشهای دیابتی شده تعیین گردید.روش ها: محلول نانولیپوزومهای حاوی انسولین با بار سطحی منفی به روش تبخیر فاز معکوس با استفاده از موادی نظیر لسیتین, کلسترول, ستیل دی فسفات و بتا سیکلو دکسترین با فرمولاسیون های متفاوت تهیه گردید و سطح خارجی نانولیپوزومها با کیتوزان پوشش دار شد. سپس ضریب محصورکنندگی نانولیپوزوم های تهیه شده پس از تخریب غشاء نانولیپوزوم ها به روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری گردید. در نهایت توانایی نانولیپوزومهای تهیه شده حاوی انسولین در کاهش گلوکز خون خرگوشهای مبتلا به دیابت بعد از تجویز خوراکی آن مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: تحقیقات نشان داد که ضریب محصور شوندگی انسولین در نانولیپوزوم های تهیه شده با فرمولاسیون جدید به طور قابل توجه نسبت به سایر فرمولاسیون های دیگر بیشتر بوده و معادل 79±0.16 می باشد. مطالعات in vivo به طور دقیق نمایانگر این بود که نانولیپوزومهای تهیه شده حاوی انسولین می تواند به طور موثر در مدت زمان 4 ساعت گلوکز خون را در خرگوشهای دیابتی مورد آزمایش از 250±0.75 میلی گرم بر دسی لیتر به 125±0.98 میلی گرم بر دسی لیتر کاهش دهد.نتیجه گیری: یافته های این تحقیق به صورت واضح نشان داد که به عنوان یک گزینه جدید انسولین خوراکی تهیه شده از کارایی لازم برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قریب، امیر، و فائزی زاده، زهره. (1390). بررسی کارایی فیزیولوژیکی نانولیپوزوم های انسولین خوراکی تهیه شده در شرایط in vivo. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، 15(1)، 58-65. SID. https://sid.ir/paper/75212/fa

    Vancouver: کپی

    قریب امیر، فائزی زاده زهره. بررسی کارایی فیزیولوژیکی نانولیپوزوم های انسولین خوراکی تهیه شده در شرایط in vivo. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)[Internet]. 1390؛15(1):58-65. Available from: https://sid.ir/paper/75212/fa

    IEEE: کپی

    امیر قریب، و زهره فائزی زاده، “بررسی کارایی فیزیولوژیکی نانولیپوزوم های انسولین خوراکی تهیه شده در شرایط in vivo،” فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، vol. 15، no. 1، pp. 58–65، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/75212/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button