APA:
کپیجنت، بهروز، اویسی، محمدرضا، صادقی، نفیسه، بهزاد، معصومه، بهفر، عبدالعظیم، حاجی محمودی، منان، و شهدایی، سیدمحمدرضا. (1394). تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/143373/fa
Vancouver:
کپیجنت بهروز، اویسی محمدرضا، صادقی نفیسه، بهزاد معصومه، بهفر عبدالعظیم، حاجی محمودی منان، شهدایی سیدمحمدرضا. تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/143373/fa
IEEE:
کپیبهروز جنت، محمدرضا اویسی، نفیسه صادقی، معصومه بهزاد، عبدالعظیم بهفر، منان حاجی محمودی، و سیدمحمدرضا شهدایی، “تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 25–34، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143373/fa