مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 221

چکیده

 در این طرح به منظور تعیین انرژی قابل متابولیسم جو بدون پوشینه و مقایسه آن با جو معمولی همراه با سطوح مختلف آنزیم بتاگلوکاناز, پس از تجزیه تقریبی, تعیین نشاسته و بتاگلوکان, تعداد 45 خروس لگهورن سفید از سویه های لاین در قفس های متابولیکی جهت اندازه گیری انرژی قابل متابولیسم با روش سیبالد مورد استفاده قرار گرفتند و در قالب یک طرح کاملا تصادفی (CRD) فاکتوریل دو عامل نوع جو (در دو نوع جو بدون پوشینه و معمولی) و میزان آنزیم بتاگلوکاناز (در چهار سطح 1, 0.5, 0 و 1.5 گرم در کیلوگرم جو) جمعا در 8 تیمار و یک گروه خروس گرسنه (به عنوان شاهد) در 5 تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. انرژی قابل متابولیسم نمونه ها در چهار سیستم بیان کننده انرژی قابل متابولیسم ظاهری, انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت, انرژی قابل متابولیسم حقیقی و انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت تعیین گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده ها حاکی از معنی دار شدن اثر نوع جو, اثر سطح آنزیم و اثر متقابل نوع جو و سطح آنزیم بود (p<0.05). به طوری که جو بدون پوشینه پاسخ مناسب تری به افزودن آنزیم داده و سطح مناسب مصرف, 1 گرم در کیلوگرم جو بود اما در جو معمولی آنزیم در سطح 1.5 گرم در کیلوگرم باعث افزایش انرژی قابل متابولیسم گردید (p<0.05).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ایلا، نیما، و شیوازاد، محمود. (1386). مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن. علوم کشاورزی، 13(1)، 211-221. SID. https://sid.ir/paper/7698/fa

Vancouver: کپی

ایلا نیما، شیوازاد محمود. مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن. علوم کشاورزی[Internet]. 1386؛13(1):211-221. Available from: https://sid.ir/paper/7698/fa

IEEE: کپی

نیما ایلا، و محمود شیوازاد، “مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن،” علوم کشاورزی، vol. 13، no. 1، pp. 211–221، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7698/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button