APA:
کپیمدرسی، مهرداد. (1390). تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی. ارمغان دانش، 16(5 (پی در پی 65))، 444-452. SID. https://sid.ir/paper/77460/fa
Vancouver:
کپیمدرسی مهرداد. تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی. ارمغان دانش[Internet]. 1390؛16(5 (پی در پی 65)):444-452. Available from: https://sid.ir/paper/77460/fa
IEEE:
کپیمهرداد مدرسی، “تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی،” ارمغان دانش، vol. 16، no. 5 (پی در پی 65)، pp. 444–452، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77460/fa