مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد قارچی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر روی جدایه های بالینی کاندیدا

صفحات

 صفحه شروع 416 | صفحه پایان 423

چکیده

 زمینه و هدف: گونه های کاندیدا پاتوژن های فرصت طلبی هستند که می توان آنها را عامل طیف گسترده ای از بیماری ها دانست. هدف این مطالعه بررسی اثر ضد قارچی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر روی جدایه های بالینی کاندیدا بود. روش بررسی: در این مطالعه تجربی بر روی 55 نمونه کاتتر ادراری از بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان 501 ارتش, مخمرهای کاندیدا آلبیکنس, کاندیدا تروپیکالیس, کاندیدا گلابراتا و کاندیدا کروزی با استفاده از روش های کلاسیک و ملکولی جدا و شناسایی شدند. پس از استخراج و اندازه گیری غلظت عصاره های گیاهی مریم نخودی و زنجبیل حداقل غلظت مهارکنندگی این عصاره ها مطابق پروتکل و از طریق روش میکرودایلوشن به دست آمد و حداقل غلظت کشندگی نیز تعیین شد. داده ها با استفاده از آزمون آماری من ویتنی تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: عصاره مریم نخودی و زنجبیل دارای اثر مهارکنندگی رشد بر گونه های بالینی کاندیدا آلبیکنس بودند ولی هیچ گونه اثری بر روی گونه های کاندیدا تروپیکالیس, کاندیدا گلابراتا و کاندیدا کروزی نداشتند. میزان حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر سویه کاندیدا آلبیکنس به ترتیب برابر 1000 و 62.25 میکروگرم بر میلی لیتر به دست آمد که تفاوت معنی داری را نشان داد (0.002=p). نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که عصاره گیاه زنجبیل در مقایسه با مریم نخودی دارای اثر ضد قارچی بیشتری علیه کاندیدا آلبیکنس است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعاعی، ناهید، محمدی، پریسا، و رودبارمحمدی، شهلا. (1391). اثر ضد قارچی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر روی جدایه های بالینی کاندیدا. ارمغان دانش، 17(5 (پی در پی 71))، 416-423. SID. https://sid.ir/paper/78079/fa

    Vancouver: کپی

    شعاعی ناهید، محمدی پریسا، رودبارمحمدی شهلا. اثر ضد قارچی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر روی جدایه های بالینی کاندیدا. ارمغان دانش[Internet]. 1391؛17(5 (پی در پی 71)):416-423. Available from: https://sid.ir/paper/78079/fa

    IEEE: کپی

    ناهید شعاعی، پریسا محمدی، و شهلا رودبارمحمدی، “اثر ضد قارچی عصاره های مریم نخودی و زنجبیل بر روی جدایه های بالینی کاندیدا،” ارمغان دانش، vol. 17، no. 5 (پی در پی 71)، pp. 416–423، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78079/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button