APA:
کپیخوری، وحید، نایب پور، سیدمحسن، میرعباسی، عباس، و رخشان، الناز. (1385). تاثیر عصاره آبی زعفران (Croueus sativus) روی خواص الکتروفیزیولوژیک پایه و کارکردی گسترده جداشده گره دهلیزی– بطنی خرگوش. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 8(3 (پی در پی 19))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/78941/fa
Vancouver:
کپیخوری وحید، نایب پور سیدمحسن، میرعباسی عباس، رخشان الناز. تاثیر عصاره آبی زعفران (Croueus sativus) روی خواص الکتروفیزیولوژیک پایه و کارکردی گسترده جداشده گره دهلیزی– بطنی خرگوش. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1385؛8(3 (پی در پی 19)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/78941/fa
IEEE:
کپیوحید خوری، سیدمحسن نایب پور، عباس میرعباسی، و الناز رخشان، “تاثیر عصاره آبی زعفران (Croueus sativus) روی خواص الکتروفیزیولوژیک پایه و کارکردی گسترده جداشده گره دهلیزی– بطنی خرگوش،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 8، no. 3 (پی در پی 19)، pp. 1–7، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78941/fa