APA:
کپیطالعی، غلامرضا، مشکوه السادات، محمدهادی، و موسوی، سیده زهرا. (1387). اثر ضد باکتریایی عصاره های شاهتره, بن سرخ, شنگ, شمشاد اناری و دو گونه آویشن بومی لرستان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 10(1 (پی در پی 25))، 31-35. SID. https://sid.ir/paper/79602/fa
Vancouver:
کپیطالعی غلامرضا، مشکوه السادات محمدهادی، موسوی سیده زهرا. اثر ضد باکتریایی عصاره های شاهتره, بن سرخ, شنگ, شمشاد اناری و دو گونه آویشن بومی لرستان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1387؛10(1 (پی در پی 25)):31-35. Available from: https://sid.ir/paper/79602/fa
IEEE:
کپیغلامرضا طالعی، محمدهادی مشکوه السادات، و سیده زهرا موسوی، “اثر ضد باکتریایی عصاره های شاهتره, بن سرخ, شنگ, شمشاد اناری و دو گونه آویشن بومی لرستان،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 10، no. 1 (پی در پی 25)، pp. 31–35، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79602/fa