APA:
کپیشهرکی، محمدرضا، میرشکاری، حمیده، شهرکی، احمدرضا، و اله آبادی، اسماعیل. (1390). اثر کلرور روی خوراکی بر میزان گلوکز, انسولین, لیپوپروتئین های سرم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 13(1 (پی در پی 37))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/79718/fa
Vancouver:
کپیشهرکی محمدرضا، میرشکاری حمیده، شهرکی احمدرضا، اله آبادی اسماعیل. اثر کلرور روی خوراکی بر میزان گلوکز, انسولین, لیپوپروتئین های سرم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1390؛13(1 (پی در پی 37)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/79718/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا شهرکی، حمیده میرشکاری، احمدرضا شهرکی، و اسماعیل اله آبادی، “اثر کلرور روی خوراکی بر میزان گلوکز, انسولین, لیپوپروتئین های سرم،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 13، no. 1 (پی در پی 37)، pp. 1–7، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79718/fa