مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,392
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,930
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

راههای تامین امنیت غذایی و جایگاه آن در پدافند غیر عامل

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 مقدمه: با توجه به نقش نیروی انسانی سالم در توسعه یک کشور و اهمیت تغذیه و غذای سالم در سلامت انسان بعنوان محور توسعه کشور و مقابله با تهدید های خارجی در این مقاله ابتدا به تعریف امنیت غذایی, وضعیت امنیت غذایی در ایران ونقش آن در مقابله با تهدیدات پرداخته می شود و سپس راهکارهای موجود و استفاده از پتانسیل بومی برای ارتقاء امنیت غذایی مطرح می گردد.مواد و روش ها: در این مطالعه از تجربیات نویسنده و سوابق و متون علمی مرتبط برای واکاوی موضوع و تحلیل آن استفاده شده است.یافته ها: برای جلوگیری از تهدیدات خارجی در زمینه داشتن غذای سالم و ایمن و در عین حال مغذی نیازمند سیستمی هستیم که به خودمان تکیه داشته باشد و تهدیدات خارجی نتواند بر این دسترسی تاثیرگذار باشد. در کشور ما شرایط اقلیمی متفاوت, تنوع گونه های گیاهی خوراکی وحشی در طبیعت ایران و وجود امکانات و شرایط در استانهای مختلف برای تولید غذای سالم و محلی پتانسیل خوبی را برای مقابله با ناامنی غذایی و داشت جامع ه ای سالم فراهم نموده است.نتیجه گیری: با توجه به اینکه در امنیت غذایی, تهیه غذای سالم و مغذی و دسترسی افراد از نظر اقتصادی, اجتماعی در همه زمان ها مدنظر است نتایج مطالعه حاضر نشان داد که در حال حاضر ناامنی غذایی در کشور بالاست و تهدید کننده می باشد لذا برای تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی به غذای سالم و مغذی استفاده از پتانسیل مواد غذایی بومی و محلی از جمله مواد غذایی کشت شده و خودرو محلی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فلاحی، ابراهیم، شکری جوکاری، سمیرا، و قاضی، شیرین. (1396). راههای تامین امنیت غذایی و جایگاه آن در پدافند غیر عامل. یافته، 19(3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل))، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/79917/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحی ابراهیم، شکری جوکاری سمیرا، قاضی شیرین. راههای تامین امنیت غذایی و جایگاه آن در پدافند غیر عامل. یافته[Internet]. 1396؛19(3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل)):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/79917/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم فلاحی، سمیرا شکری جوکاری، و شیرین قاضی، “راههای تامین امنیت غذایی و جایگاه آن در پدافند غیر عامل،” یافته، vol. 19، no. 3 (ویژه نامه پدافند غیرعامل)، pp. 41–48، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79917/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button