Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,007
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

632
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولی U937

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 25

چکیده

 مقدمه: گونه های فعال اکسیژن (ROS) می توانند برای سلول کشنده باشند.گیاهان خوراکی بعلت دارا بودن آنتی اکسیدان خطر بیماری و صدمات ناشی از ROS را پایین می آورد. هدف از این مطالعه تعیین اثر انتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولی U937 است.مواد و روش ها: لاین سلولی U937 (سلول های لوکمیای انسانی) خریداری شده از انستیتو پاستور برای 24 ساعت در انکوباتور قرار داده شد. سلول ها توسط آهن (50 میکرومولار) یا مس (50 میکرومولار) و H2O2 (%1mM) دچار استرس اکسیداتیو شدند و به آن ها از هر کدام از مواد آنتی اکسیدان مورد نظر (عصاره ابی و الکلی) به طور جداگانه 15 میکرو مول از غلظت های 100, 50 و 25 میکرومولار اضافه شد (بجز نمونه های کنترل). سطوح گلوتاتیون توسط روش Tietze اندازه گیری شد. برای سنجش پراکسیداسیون لیپید از روش اندازه گیری مالون دی آلدیید و برای سنجش سیتوتوکسیتی از کیت LDH استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون های آنالیز واریانس و توکی انجام شد.یافته ها: میانگین و انحراف معیار غلظت مالون دی آلدیید در عصاره الکلی به ترتیب 0.6338 و 0.0012 میکرومول بر میلی گرم پروتیین و در عصاره آبی به ترتیب 0.6389 و 0.0017 در مقابل 0.6570 و 0.0023 برای کنترل بود (p<0.05) غلظت گلوتاتیون در غلظت های مختلف عصاره آبی و الکلی با کنترل تفاوت معنی داری نداشت. عصاره آبی و الکلی 25% نسبت به سایر غلظتها باعث کاهش بیشتر و معنی دار مالون دی آلدیید شد. عصاره الکلی 100 درصد دارای بیشترین (15.62%) و 25 درصد دارای کمترین (1.24%) سمیت بود.بحث و نتیجه گیری: عصاره الکلی و آبی میوه نسترن کوهی باعث کاهش پراکسیداسیون لیپید می شود و غلظت های بالای آن بیشترین سمیت را دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاحی، ابراهیم، فرهادی، جعفر، عبداله پور، فواد، قاسمی، مریم، کاکایی، زینب، و کریمی، زهرا. (1394). اثرات آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولی U937. یافته، 17(3 (پیاپی 65))، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/79974/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحی ابراهیم، فرهادی جعفر، عبداله پور فواد، قاسمی مریم، کاکایی زینب، کریمی زهرا. اثرات آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولی U937. یافته[Internet]. 1394؛17(3 (پیاپی 65)):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/79974/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم فلاحی، جعفر فرهادی، فواد عبداله پور، مریم قاسمی، زینب کاکایی، و زهرا کریمی، “اثرات آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولی U937،” یافته، vol. 17، no. 3 (پیاپی 65)، pp. 15–25، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button