مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی تاثیر تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از اتمام خشک کردن (در حالت گرم) بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

نویسندگان

هدایتی پور ابوالفضل

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور پاسخگوئی به این سوال که آیا تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از پایان عملیات خشک کردن و قبل از فرو کش شدن تنش های داخلی منتج از فرایند خشک کردن باعث کاهش ضریب تبدیل و درصد برنج سالم خواهد شد یا خیر، آزمایشی در معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور (آمل) انجام شد برای انجام این آزمایش مقداری شلتوک رقم طارم محلی از مزرعه ای که شرایط کودی و مدیریت زراعی برای تمام مزرعه یکسان در نظر گرفته شده بود, برداشت گردید و پس از خرمنکوبی رطوبت نمونه ها (در 4 تکرار) با استفاده از خشک کن الکتریکی به 11 درصد کاهش یافت. در این مرحله هر یک از تکرارها به دو قسمت تقسیم شد, نیمی از نمونه های هر تکرار (در حدود 500 گرم) بلا فاصله به برنج سفید تبدیل شدند و صفات ضریب تبدیل و درصد برنج سالم اندازه گیری شد. نیم دیگری از هر تکرار بلافاصله پس از خاموش کردن خشک کن ,به منظور جلوگیری از تبادل رطوبتی با هوای محیط داخل ظروف نایلونی ریخته شدند. و بعد نمونه ها به برنج سفید تبدیل شده و صفات فوق الذکر اندازه گیری شد. بر اساس آزمون اختلاف بین صفات اندازه گیری شده در سطح 5% معنی دار بود. ضریب تبدیل و درصد برنج سالم در حالتی که شلتوک به مدت 24 ساعت در شرایط بی در رو (ادیا باتیک) قرار گیرد بیشتر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایتی پور، ابوالفضل. (1384). بررسی تاثیر تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از اتمام خشک کردن (در حالت گرم) بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. SID. https://sid.ir/paper/814052/fa

    Vancouver: کپی

    هدایتی پور ابوالفضل. بررسی تاثیر تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از اتمام خشک کردن (در حالت گرم) بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. 1384. Available from: https://sid.ir/paper/814052/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل هدایتی پور، “بررسی تاثیر تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از اتمام خشک کردن (در حالت گرم) بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم،” presented at the همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/814052/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button