APA:
کپیکرجی بانی، منصور، نخعی، علیرضا، منتظری فر، فرزانه، و رخشانی، احسان. (1394). تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 22(6)، 1008-1017. SID. https://sid.ir/paper/82383/fa
Vancouver:
کپیکرجی بانی منصور، نخعی علیرضا، منتظری فر فرزانه، رخشانی احسان. تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1394؛22(6):1008-1017. Available from: https://sid.ir/paper/82383/fa
IEEE:
کپیمنصور کرجی بانی، علیرضا نخعی، فرزانه منتظری فر، و احسان رخشانی، “تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 22، no. 6، pp. 1008–1017، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82383/fa