APA:
کپیشکیبا، راحله، و محمدپورکاریزکی، وحید. (1394). اثر عوامل مختلف بر خشک کردن اسمزی مواد غذایی. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824209/fa
Vancouver:
کپیشکیبا راحله، محمدپورکاریزکی وحید. اثر عوامل مختلف بر خشک کردن اسمزی مواد غذایی. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824209/fa
IEEE:
کپیراحله شکیبا، و وحید محمدپورکاریزکی، “اثر عوامل مختلف بر خشک کردن اسمزی مواد غذایی،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824209/fa