مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

693
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از رقیق کننده اصلاح شده شتر به جای سالامون و لیپوپروتئین با دانسیته کم به جای زرده تخم مرغ در نگهداری منی قوچ در شرایط یخچالی

صفحات

 صفحه شروع 279 | صفحه پایان 284

چکیده

 در این مطالعه امکان جایگزینی محلول سالامون با محلول اصلاح شده شتر (MSD) و نیز زرده تخم مرغ با لیپوپروتئین ها با دانسیته کم (LDL) برای نگهداری منی قوچ در شرایط یخچالی بررسی شد. منی 3 راس قوچ با کیفیت مطلوب توسط مهبل مصنوعی جمع آوری و مخلوط شدند. در آزمایش اول, منی مخلوط به دو بخش تقسیم و در محلول های سالامون و MSD رقیق شد. در آزمایش دوم, منی مخلوط به پنج قسمت تقسیم و در محلول MSD دارای 12% و 15% زرده تخم مرغ و یا 3%, 5% و LDL%8 رقیق گردید. در آزمایش سوم, منی مخلوط به دو بخش تقسیم و در محلول MSD دارای 12% زرده تخم مرغ و یا LDL%5 رقیق شد. زنده مانی اسپرم تا 72 ساعت پس از رقیق سازی مورد ارزیابی قرار گرفت. در آزمایش اول, زنده مانی اسپرم در محلول MSD و سالامون در طول 72 ساعت نگهداری در یخچال مشابه بود. در آزمایش دوم, حرکت پیش رونده اسپرم در زمان صفر در بین گروه ها یکسان بود, ولی این شاخص در محلول MSD دارای 5% و LDL%8 نسبت به سایر محلول ها بالاتر باقی ماند. در آزمایش سوم, حرکت پیش رونده اسپرم در زمان های 48 و 72 ساعت پس از رقیق سازی در محلول MSD با LDL%5 بهتر از این محلول با 12% زرده تخم مرغ بود. به طور خلاصه, از محلول MSD به همراه LDL%5 می توان برای نگهداری اسپرم قوچ به مدت 72 ساعت در یخچال استفاده نمود.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غریبی، ثریا، نیاسری نسلجی، امیر، پورساسان، نجمه، و موسوی موحدی، علی اکبر. (1393). استفاده از رقیق کننده اصلاح شده شتر به جای سالامون و لیپوپروتئین با دانسیته کم به جای زرده تخم مرغ در نگهداری منی قوچ در شرایط یخچالی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 279-284. SID. https://sid.ir/paper/85688/fa

    Vancouver: کپی

    غریبی ثریا، نیاسری نسلجی امیر، پورساسان نجمه، موسوی موحدی علی اکبر. استفاده از رقیق کننده اصلاح شده شتر به جای سالامون و لیپوپروتئین با دانسیته کم به جای زرده تخم مرغ در نگهداری منی قوچ در شرایط یخچالی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):279-284. Available from: https://sid.ir/paper/85688/fa

    IEEE: کپی

    ثریا غریبی، امیر نیاسری نسلجی، نجمه پورساسان، و علی اکبر موسوی موحدی، “استفاده از رقیق کننده اصلاح شده شتر به جای سالامون و لیپوپروتئین با دانسیته کم به جای زرده تخم مرغ در نگهداری منی قوچ در شرایط یخچالی،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 279–284، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85688/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا