APA:
کپیآخوندی، آیدین، مصطفی لو، یوسف، قره باش، آشورمحمد، و راه چمنی، رضا. (1397). اثرات سطوح مختلف تره هالوز و زمان های مختلف نگهداری در رقیق کننده ها بر خصوصیات منی قوچ دالاق در شرایط مایع. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 11(3 (پیاپی 42) )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/191728/fa
Vancouver:
کپیآخوندی آیدین، مصطفی لو یوسف، قره باش آشورمحمد، راه چمنی رضا. اثرات سطوح مختلف تره هالوز و زمان های مختلف نگهداری در رقیق کننده ها بر خصوصیات منی قوچ دالاق در شرایط مایع. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛11(3 (پیاپی 42) ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/191728/fa
IEEE:
کپیآیدین آخوندی، یوسف مصطفی لو، آشورمحمد قره باش، و رضا راه چمنی، “اثرات سطوح مختلف تره هالوز و زمان های مختلف نگهداری در رقیق کننده ها بر خصوصیات منی قوچ دالاق در شرایط مایع،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 3 (پیاپی 42) ، pp. 1–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191728/fa