Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر مصرف دایم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتورهای خونی مرغ های تخم گذار تجاری

صفحات

 صفحه شروع 475 | صفحه پایان 483

چکیده

 به منظور مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیک بر تولید تخم مرغ, وزن تخم مرغ, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, میزان کلسترول پلاسما و زرده و پاسخ ایمنی, 75 قطعه مرغ تخمگذار لگهورن سفید سویه "های لاین" در سن 26 هفتگی در قفس پرورش یافتند. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 5 تکرار و 3 مرغ در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1- شاهد, که در کل دوره جیره پایه )بر اساس ذرت - سویا( بدون پروبیوتیک دریافت کردند. 2- در کل دوره. جیره پایه بهمراه 400 گرم در تن پروبیوتیک دریافت کردند. 3- تا پایان دوره هر یک هفته در میان, جیره مشابه گروه شاهد یا گروه دوم دریافت کردند. 4- تا پایان دوره هر دو هفته در میان, جیره مشابه گروه شاهد یا گروه دوم دریافت کردند. 5- تا پایان دوره هر سه هفته در میان, جیره مشابه گروه شاهد یا گروه دوم دریافت کردند. نتایج نشان داد که مصرف دائم پروبیوتیک )تیمار (2 بر افزایش وزن تخم مرغها بیشترین تاثیر را داشت (P<0.05). مصرف دوره ای پروبیوتیک )تیمارهای 3 و (4 نیز بر افزایش وزن تخم مرغها تاثیر داشته و اختلاف معنی داری با تیمار 2 نداشتند (P>0.05). مصرف دائم پروبیوتیک بر تولید تخم مرغ نیز بیشترین تاثیر مثبت را داشت (P<0.05). مصرف دوره ای پروبیوتیک )تیمارهای 3 و (4 نیز اختلاف معنی داری با تیمار 2 نداشتند (P>0.05). تیمار 2, 3 و 4 بطور معنی داری باعث بهبودی ضریب تبدیل غذایی شدند (P<0.05). تیمار 2 و 3 به ترتیب بیشترین تاثیر معنی دار را بر کاهش کلسترول زرده نشان دادند (P<0.05). تیمار 2 تاثیر بیشتری بر کاهش کلسترول پلاسما داشت و تیمار 3 و 4 نیز باعث کاهش کلسترول پلاسما شدند و در این مورد اختلاف معنی داری با تیمار 2 نشان ندادند. تیمارهای 2, 3 و 4 بترتیب روی پاسخ ایمنی تاثیر معنی داری نشان دادند (P<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد استفاده دائم )هر روز( و استفاده متناوب )یک هفته در میان و دو هفته در میان( پروبیوتیک به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت بر عملکرد تولیدی و ایمنی می گذارد. استفاده یک هفته در میان پروبیوتیک باعث بیشترین کاهش کلسترول زرده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عالمی، فاطمه، دبیری، نجف قلی، شیوازاد، محمود، و مهدوی، علی. (1386). مقایسه تاثیر مصرف دایم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتورهای خونی مرغ های تخم گذار تجاری. علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 475-483. SID. https://sid.ir/paper/8644/fa

    Vancouver: کپی

    عالمی فاطمه، دبیری نجف قلی، شیوازاد محمود، مهدوی علی. مقایسه تاثیر مصرف دایم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتورهای خونی مرغ های تخم گذار تجاری. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(3):475-483. Available from: https://sid.ir/paper/8644/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عالمی، نجف قلی دبیری، محمود شیوازاد، و علی مهدوی، “مقایسه تاثیر مصرف دایم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتورهای خونی مرغ های تخم گذار تجاری،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 3، pp. 475–483، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8644/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا