مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,153
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 تطبیق کیفیت محصولات صنایع غذایی با ذائقه مشتریان, به مساله ای چالش آفرین برای جلب بیشتر سهم بازار در دنیای رقابتی امروز تبدیل شده است. روش طراحی آزمایش ها به عنوان یکی از روش های بهبود کیفیتی نوین, با انجام طرح های آزمایشی, مهمترین عوامل موثر بر کیفیت محصول را شناسایی و سطوح بهینه آنها را تنظیم می کند. در این مقاله در قالب مطالعه موردی ابتدا دو عامل موثر بر کیفیت کیک اسفنجی با استفاده از نظرات خبرگان و نمودار استخوان ماهی شناسایی گردید, سپس با استفاده از طرح دو عاملی- بدون حضور عامل بلوکی- آزمایش ها انجام شد. در این راستا عامل تخم مرغ و شکر هر کدام در دو سطح متفاوت مورد آزمایش قرار گرفت و پس از تجزیه و تحلیل نتایج مشخص شد که متغیر پاسخ در سطح بالای تخم مرغ و در سطح پایین شکر در بهترین حالت و با بالاترین نمره قرار داشت. همچنین تحلیل نمودار اثرات متقابل, بیانگر عدم تاثیر متقابل عوامل مورد بررسی بود. روش و نتایج حاصل از این پژوهش می تواند به عنوان یک راهنما و تجربه در واحد های تحقیق و توسعه صنایع غذایی کشور بکار گرفته شود و نقشی موثر در پاسخ به نیازهای مشتریان این حوزه و نهایتا ارتقای کیفیت صنایع غذایی کشور داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکفته، عباس، و زرین چنگ، امیر. (1396). استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی. کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی. SID. https://sid.ir/paper/882218/fa

    Vancouver: کپی

    شکفته عباس، زرین چنگ امیر. استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/882218/fa

    IEEE: کپی

    عباس شکفته، و امیر زرین چنگ، “استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی،” presented at the کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/882218/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button