APA:
کپیشکفته، عباس، و زرین چنگ، امیر. (1396). استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی. کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی. SID. https://sid.ir/paper/882218/fa
Vancouver:
کپیشکفته عباس، زرین چنگ امیر. استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/882218/fa
IEEE:
کپیعباس شکفته، و امیر زرین چنگ، “استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی،” presented at the کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/882218/fa