مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

521
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و جداسازی ژن کدکننده یک انتروسین از سویه های انتروکوکوس فاسیوم (Enterococcus faecium) جداسازی شده از شیره بلوط

صفحات

 صفحه شروع 180 | صفحه پایان 188

چکیده

 مقدمه باکتری های اسیدلاکتیک (LAB), گروهی از باکتری های گرم مثبت, بدون اسپور, کروی یا میله ای شکل و کاتالاز منفی هستند که عموما به عنوان ارگانیسم های ایمن در نظر گرفته می شوند. این باکتری ها دارای توانایی تولید تغییرات مطلوب در طعم و بافت غذا می باشند. انتروکوک ها باکتری های اسیدلاکتیکی با توانایی تولید پپتیدهای ضدمیکروبی (باکتریوسین ها) می باشند. مواد و روش ها به منظور, شناسایی و جداسازی ژن کدکننده و پپتید مربوطه از سویه های انتروکوکوس فاسیوم شیره بلوط, یک مطالعه ای تجربی صورت گرفت. برای این منظور, استخراج DNA از باکتری انتروکوکوس فاسیوم سویه LUB950217 صورت گرفت. واکنش PCR با استفاده از آغازگر های هرز انجام گرفت و پس از خالص سازی محصول PCR, توالی سنجی صورت گرفت. آنالیزهای بیوانفورمانیکی صورت گرفت و توالی پروتئین مدل سازی شد. یافته های پژوهش: پس از انجام توالی یابی و مقایسه هم ردیفی, پپتیدی با 36 اسیدآمینه و وزن مولکولی 28/4658 دالتون شناسایی شد. میزان شباهت این پپتید با باکتریوسین های شناخته شده از 100-86 متغیر بود. پپتید شناسایی شده به شدت کاتیونی (2/2 در 7pH=) بود. بحث و نتیجه گیری انتروسین مربوط به انتروکوکوس فاسیوم سویه LUB950217 دارای طیف مهارکنندگی رشد بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی می باشد. بنا بر این این سویه از باکتری پتانسیل بالایی جهت بررسی و استفاده به عنوان, نگه دارنده های زیستی در صنایع غذایی و خوراک دام دارد. به علاوه, جداسازی, همسانه سازی و بیان ژن کدکننده این پپتید در گیاهان زراعی ممکن است بتواند گیاهان را به بیماری های قارچی و میکروبی مقاوم کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلامرزی منفرد، صدیقه، نظریان فیروزآبادی، فرهاد، و اسماعیلی، احمد. (1397). شناسایی و جداسازی ژن کدکننده یک انتروسین از سویه های انتروکوکوس فاسیوم (Enterococcus faecium) جداسازی شده از شیره بلوط. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 26(5 )، 180-188. SID. https://sid.ir/paper/89810/fa

    Vancouver: کپی

    فلامرزی منفرد صدیقه، نظریان فیروزآبادی فرهاد، اسماعیلی احمد. شناسایی و جداسازی ژن کدکننده یک انتروسین از سویه های انتروکوکوس فاسیوم (Enterococcus faecium) جداسازی شده از شیره بلوط. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1397؛26(5 ):180-188. Available from: https://sid.ir/paper/89810/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه فلامرزی منفرد، فرهاد نظریان فیروزآبادی، و احمد اسماعیلی، “شناسایی و جداسازی ژن کدکننده یک انتروسین از سویه های انتروکوکوس فاسیوم (Enterococcus faecium) جداسازی شده از شیره بلوط،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 26، no. 5 ، pp. 180–188، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/89810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button