APA:
کپیدارایی گرمه خانی، امیر، میرزایی، حبیب اله، مقصودلو، یحیی، و کاشانی نژاد، مهدی. (1388). تاثیر مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(3)، 123-135. SID. https://sid.ir/paper/9012/fa
Vancouver:
کپیدارایی گرمه خانی امیر، میرزایی حبیب اله، مقصودلو یحیی، کاشانی نژاد مهدی. تاثیر مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(3):123-135. Available from: https://sid.ir/paper/9012/fa
IEEE:
کپیامیر دارایی گرمه خانی، حبیب اله میرزایی، یحیی مقصودلو، و مهدی کاشانی نژاد، “تاثیر مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 3، pp. 123–135، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9012/fa