APA:
کپیقره خانی، مهدی، قربانی، محمد، قره خانی، احمد، صادقی ماهونک، علیرضا، جبرائیلی، شاهرخ، و قاسمی، یوسف. (1390). اثر عصاره های پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون با پایه های مختلف در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا. گیاهان دارویی، 10(38)، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/15759/fa
Vancouver:
کپیقره خانی مهدی، قربانی محمد، قره خانی احمد، صادقی ماهونک علیرضا، جبرائیلی شاهرخ، قاسمی یوسف. اثر عصاره های پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون با پایه های مختلف در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا. گیاهان دارویی[Internet]. 1390؛10(38):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/15759/fa
IEEE:
کپیمهدی قره خانی، محمد قربانی، احمد قره خانی، علیرضا صادقی ماهونک، شاهرخ جبرائیلی، و یوسف قاسمی، “اثر عصاره های پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون با پایه های مختلف در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا،” گیاهان دارویی، vol. 10، no. 38، pp. 55–66، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15759/fa