APA:
کپیمیرزایی، حبیب اله، بلداجی، فتح اله، و دخانی، شهرام. (1384). تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(6)، 120-126. SID. https://sid.ir/paper/9351/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی حبیب اله، بلداجی فتح اله، دخانی شهرام. تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(6):120-126. Available from: https://sid.ir/paper/9351/fa
IEEE:
کپیحبیب اله میرزایی، فتح اله بلداجی، و شهرام دخانی، “تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی
،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. 6، pp. 120–126، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9351/fa