APA:
کپیفیاض، یاسمین، هنرور، مسعود، و مورکی، نرگس. (1400). بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 5-20. SID. https://sid.ir/paper/950942/fa
Vancouver:
کپیفیاض یاسمین، هنرور مسعود، مورکی نرگس. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):5-20. Available from: https://sid.ir/paper/950942/fa
IEEE:
کپییاسمین فیاض، مسعود هنرور، و نرگس مورکی، “بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 5–20، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950942/fa