مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 20

چکیده

 مقدمه: گیاهان همواره یکی از مواد اولیه اصلی برای استفاده در صنایع غذایی, دارویی و آرایشی-بهداشتی محسوب می شده اند. جلبک دریایی منبعی غنی از ترکیبات زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی است. مواد و روش ها: در این مطالعه بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی شامل کلروفیل a و b, کاروتنوئید و محتوای فنول کل از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو و براساس متغیرهای مستقل شامل زمان استخراج, قدرت مایکروویو, نوع حلال و نسبت حلال به نمونه انجام شده است. طراحی آزمایش با استفاده از نرم افزار Design Expertبا 25 اجرا صورت گرفت و مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی آن مورد اندازه گیری قرار گرفت. یافته ها: داده های حاصل از سنجش کلروفیل a و b حاکی از آن بود که از میان 4 متغیر تحت بررسی, تنها نوع حلال اثر معنی دار داشت (05/0>P). طبق نتایج بدست آمده شرایط بهینه برای استخراج کلروفیل a و b در این جلبک شامل حلال متانول, توان 180 وات, زمان 20 دقیقه و نسبت حلال به نمونه 5/12 بود. در رابطه با کاروتنوئید نیز حلال تنها فاکتور معنی دار بود (05/0>P) و شرایط بهینه استخراج این ترکیب شامل حلال متانول, توان 90 وات, زمان 10 دقیقه و نسبت حلال به نمونه 5 بود. در رابطه با محتوای فنول کل, هیچ یک از 4 پارامتر فرآیند استخراج اثر معنی داری بر استخراج آن نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیاض، یاسمین، هنرور، مسعود، و مورکی، نرگس. (1400). بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 5-20. SID. https://sid.ir/paper/950942/fa

    Vancouver: کپی

    فیاض یاسمین، هنرور مسعود، مورکی نرگس. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):5-20. Available from: https://sid.ir/paper/950942/fa

    IEEE: کپی

    یاسمین فیاض، مسعود هنرور، و نرگس مورکی، “بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 5–20، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button