APA:
کپیسعیدی، فاطمه، هنرور، مسعود، و شهدادی، فاطمه. (1401). بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته, روش خشک کردن, نوع حلال, زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت. علوم غذایی و تغذیه، 19(2 (پیاپی 74) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/950965/fa
Vancouver:
کپیسعیدی فاطمه، هنرور مسعود، شهدادی فاطمه. بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته, روش خشک کردن, نوع حلال, زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1401؛19(2 (پیاپی 74) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/950965/fa
IEEE:
کپیفاطمه سعیدی، مسعود هنرور، و فاطمه شهدادی، “بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته, روش خشک کردن, نوع حلال, زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 19، no. 2 (پیاپی 74) ، pp. 5–14، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950965/fa