APA:
کپینوحی، مرضیه، شعبانی، شاهرخ، و زمانی هرگلانی، فریبا. (1400). اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک کن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه ورا. علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 41-54. SID. https://sid.ir/paper/951124/fa
Vancouver:
کپینوحی مرضیه، شعبانی شاهرخ، زمانی هرگلانی فریبا. اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک کن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه ورا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):41-54. Available from: https://sid.ir/paper/951124/fa
IEEE:
کپیمرضیه نوحی، شاهرخ شعبانی، و فریبا زمانی هرگلانی، “اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک کن پاششی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه ورا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 41–54، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951124/fa