APA:
کپیلطفی، انوشه، اسفندیاری، چنگیز، و سیدین اردبیلی، مهدی. (1401). بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز). علوم غذایی و تغذیه، 19(2 (پیاپی 74) )، 37-54. SID. https://sid.ir/paper/951262/fa
Vancouver:
کپیلطفی انوشه، اسفندیاری چنگیز، سیدین اردبیلی مهدی. بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1401؛19(2 (پیاپی 74) ):37-54. Available from: https://sid.ir/paper/951262/fa
IEEE:
کپیانوشه لطفی، چنگیز اسفندیاری، و مهدی سیدین اردبیلی، “بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 19، no. 2 (پیاپی 74) ، pp. 37–54، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951262/fa