APA:
کپیطهرانی نژاد، سمیرا، شریفان، انوشه، و عیوقی پور تفتی، سمیه. (1400). مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم, استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده. علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 113-124. SID. https://sid.ir/paper/951338/fa
Vancouver:
کپیطهرانی نژاد سمیرا، شریفان انوشه، عیوقی پور تفتی سمیه. مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم, استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):113-124. Available from: https://sid.ir/paper/951338/fa
IEEE:
کپیسمیرا طهرانی نژاد، انوشه شریفان، و سمیه عیوقی پور تفتی، “مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم, استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 113–124، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951338/fa