APA:
کپیاخلی، سمیه، میرزایی، حبیب اله، و حسینی، سیدابراهیم. (1401). بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه، 19(2 (پیاپی 74) )، 15-36. SID. https://sid.ir/paper/951532/fa
Vancouver:
کپیاخلی سمیه، میرزایی حبیب اله، حسینی سیدابراهیم. بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1401؛19(2 (پیاپی 74) ):15-36. Available from: https://sid.ir/paper/951532/fa
IEEE:
کپیسمیه اخلی، حبیب اله میرزایی، و سیدابراهیم حسینی، “بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 19، no. 2 (پیاپی 74) ، pp. 15–36، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951532/fa