مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بار آلودگی میکروبی نان و دست کارگران در نانوایی های شهر بندرعباس در زمان پاندمی کووید-19

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 27

چکیده

 هدف: آلودگی میکروبی نان می تواند سلامت مصرف کنندگان را با خطر مواجه کند. هدف: از این مطالعه, تعیین بار آلودگی میکروبی نان و دست کارگران عرضه کننده مستقیم نان در نانوایی های منتخب شهر بندرعباس می باشد. روش ها: در این مطالعه توصیفی-تحلیلی که در سال 1399 انجام شد, 76 نانوایی به صورت تصادفی انتخاب و نمونه های نان به صورت طبقه ای نسبتی براساس نوع نان پخت شده جهت اندازه گیری بار میکروبی به آزمایشگاه مواد غذایی منتقل شدند. از هر نانوایی, یک نفر توزیع کننده نان جهت بررسی آلودگی میکروبی دست انتخاب شد. اندازه گیری بار میکروبی نمونه های نان در آزمایشگاه مواد غذایی و بار میکروبی دست کارگران با استفاده از دستگاه SSP صورت گرفت. آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شد. از پارامترهای میانگین و انحراف معیار برای توصیف داده ها و از آزمون آماری کای دو برای بررسی رابطه بین متغیرها در سطح معنی داری 05/0 استفاده شد. نتایج: از کل 76 نمونه گرفته شده از دست کارگران مورد بررسی, 51 نمونه (80 درصد) آلوده به میکروارگانیسم تشخیص داده شد. دارا بودن کارت بهداشتی, رعایت بهداشت فردی, استفاده از ماسک, رعایت فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل گندزدایی رابطه معنی داری با آلودگی دست کارگران داشتند (05/0-Value

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دیندارلو، کاووس، موصلی، علی، غفاری، حمیدرضا، قنبرنژاد، امین، خادمی بفرویی، مجتبی، خراسانی، راضیه، مریدی، ماشااله، عیدی، حسین، حسینوندتبار، سمیه، و غلام نژاد، مسلم. (1400). بار آلودگی میکروبی نان و دست کارگران در نانوایی های شهر بندرعباس در زمان پاندمی کووید-19. طب پیشگیری، 8(3 )، 18-27. SID. https://sid.ir/paper/951552/fa

    Vancouver: کپی

    دیندارلو کاووس، موصلی علی، غفاری حمیدرضا، قنبرنژاد امین، خادمی بفرویی مجتبی، خراسانی راضیه، مریدی ماشااله، عیدی حسین، حسینوندتبار سمیه، غلام نژاد مسلم. بار آلودگی میکروبی نان و دست کارگران در نانوایی های شهر بندرعباس در زمان پاندمی کووید-19. طب پیشگیری[Internet]. 1400؛8(3 ):18-27. Available from: https://sid.ir/paper/951552/fa

    IEEE: کپی

    کاووس دیندارلو، علی موصلی، حمیدرضا غفاری، امین قنبرنژاد، مجتبی خادمی بفرویی، راضیه خراسانی، ماشااله مریدی، حسین عیدی، سمیه حسینوندتبار، و مسلم غلام نژاد، “بار آلودگی میکروبی نان و دست کارگران در نانوایی های شهر بندرعباس در زمان پاندمی کووید-19،” طب پیشگیری، vol. 8، no. 3 ، pp. 18–27، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951552/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button