مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سودمندی یک دوره آموزش تغذیه به منظور کاهش وزن، افزایش آگاهی تغذیه ای، تغییرنگرش مربوط به مصرف غذا و افزایش انگیزه برای زندگی سالم

صفحات

 صفحه شروع 2238 | صفحه پایان 2245

چکیده

 مقدمه: هدف از این پژوهش, نشان دادن سودمندی یک دوره ی آموزشی طراحی شده برای کاهش وزن و سلامتی در راستای بالابردن سطح آگاهی و دانش تغذیه ای, نیز بالا بردن انگیزه ی افراد برای داشتن وزن مناسب افراد و همچنین تغییر نگرش افراد نسبت به مصرف موادغذایی که همگی به زندگی سالم و با کیفیت منتهی می شود, می باشد. روش کار: این پژوهش درمنطقه ی دو تهران انجام شده است. شرکت کنندگان دراین پژوهش 20 نفر بودند و به روش تصادفی گزینش شدند. دراین پژوهش روش داده گیری وسنجش پرسش بوده است که در آن, یک گروه داده بخش (نمونه) 2بار به صورت پیش آزمون و پس-آزمون با ابزار (پرسشنامه های انگیزه ی کاهش وزن و آگاهی تغذیه ای و نگرش) پژوهنده ساخته, سنجش شده اند. دوره ی آموزش با رویکرد سازاگرایی شامل 6 جلسه ی آموزش بوده است. برای پاسخ به چهار پرسش این پژوهش, آزمون آماری جهت مقایسه ی پیش آزمون و پس آزمون نمرات با سطح مقیاس فاصله ای و نسبتی از آزمون تی زوجی (همبسته) و جهت مقایسه ی پیش آزمون-پس آزمون اطلاعات با سطح دقت اسمی دو مقوله ای از آزمون بی پارامتری مک نمار استفاده شد. نتایج: یافته های پژوهش حاکی از آن است که روش آموزشی طراحی شده در ارتقاء سطح آگاهی تغذیه ای, انگیزه ی کاهش وزن وعملکرد افراد مؤثر است ولی نگرش افراد نسبت به مصرف صحیح موادغذایی قبل و بعد از مداخله ی آموزشی تفاوتی نشان نداد. نتیجه گیری: بطورکلی آموزش سبب ارتقاء سطح آگاهی افراد برای داشتن حاشیه ی امن سلامتی در زندگی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، سارا، و خادمی اشکذری، ملوک. (1399). بررسی سودمندی یک دوره آموزش تغذیه به منظور کاهش وزن, افزایش آگاهی تغذیه ای, تغییرنگرش مربوط به مصرف غذا و افزایش انگیزه برای زندگی سالم. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 63(1 )، 2238-2245. SID. https://sid.ir/paper/951737/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی سارا، خادمی اشکذری ملوک. بررسی سودمندی یک دوره آموزش تغذیه به منظور کاهش وزن, افزایش آگاهی تغذیه ای, تغییرنگرش مربوط به مصرف غذا و افزایش انگیزه برای زندگی سالم. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد[Internet]. 1399؛63(1 ):2238-2245. Available from: https://sid.ir/paper/951737/fa

    IEEE: کپی

    سارا محمدی، و ملوک خادمی اشکذری، “بررسی سودمندی یک دوره آموزش تغذیه به منظور کاهش وزن, افزایش آگاهی تغذیه ای, تغییرنگرش مربوط به مصرف غذا و افزایش انگیزه برای زندگی سالم،” مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، vol. 63، no. 1 ، pp. 2238–2245، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951737/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button