APA:
کپیبنیسی، آرش، قنبری شندی، اسماعیل، و باقری درویش محمد، حامد. (1400). بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو. علوم غذایی و تغذیه، 19(1 (پیاپی 73) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/951992/fa
Vancouver:
کپیبنیسی آرش، قنبری شندی اسماعیل، باقری درویش محمد حامد. بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛19(1 (پیاپی 73) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/951992/fa
IEEE:
کپیآرش بنیسی، اسماعیل قنبری شندی، و حامد باقری درویش محمد، “بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 19، no. 1 (پیاپی 73) ، pp. 5–14، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951992/fa