APA:
کپیاکبری آدرگانی، بهروز، زیوری شایسته، پگاه، و پوراحمد، رضوان. (1400). ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/952005/fa
Vancouver:
کپیاکبری آدرگانی بهروز، زیوری شایسته پگاه، پوراحمد رضوان. ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/952005/fa
IEEE:
کپیبهروز اکبری آدرگانی، پگاه زیوری شایسته، و رضوان پوراحمد، “ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 5–16، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952005/fa