مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

236
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

471
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 16

چکیده

 مقدمه: پکتین مخلوط پیچیده ای از پلی ساکاریدهای موجود در دیواره سلولی گیاهان است. هدف از این تحقیق ارزیابی راندمان استخراج پکتین از پوست انار با استفاده از امواج مایکروویو و بررسی برخی از ویژگی های عملکردی آن می باشد. مواد و روش ها: پس از بهینه سازی استخراج, برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراج شده از پوست انار شامل درجه استریفیکاسیون, محتوای گالاکتورونیک اسید, خواص امولسیفایری, پایداری امولسیون, ظرفیت نگهداری آب و روغن, ظرفیت آنتی اکسیدانی و رفتار طیف مادون قرمز مورد بررسی قرار گرفت. استخراج پکتین از پوست انار به عنوان یک منبع فراوان و در دسترس برای اولین بار به روش مایکروویو در دمای ° C120 در نسبت معین جامد به مایع تحت شرایط مختلف pH (5/1, 25/2 و 0/3), در زمان های مختلف (60, 120 و 180 ثانیه) و در سه سطح انرژی (300, 500 و 700 وات) انجام شد. یافته ها: بازده استخراج پکتین در شرایط بهینه (توان 700 وات, زمان 120 ثانیه و pH برابر با 5/1) 42/20 درصد بدست آمد. درجه استری شدن پکتین برابر با 24/33 درصد, محتوای گالاکتورونیک اسید 35/75 درصد و فعالیت امولسیفایری آن برابر با 4/56 درصد بود و امولسیون به دست آمده در دمای ° C4 نسبت به امولسیون حاصل در دمای ° C24 پایدارتر بود. ظرفیت نگهداری آب و روغن به ازای هر گرم از پکتین استخراج شده به ترتیب برابر با 86/3 و 13/2 گرم بدست آمد. نتیجه گیری: استفاده از پکتین استخراج شده از پوست انار به روش مایکروویو راندمان مناسبی دارد و ویژگی های عملکردی بسیار خوب آن می تواند زمینه را برای بکارگیری آن در برخی از فرمولاسیون های غذایی به همراه داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری آدرگانی، بهروز، زیوری شایسته، پگاه، و پوراحمد، رضوان. (1400). ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه، 18(3 (پیاپی 71) )، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/952005/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری آدرگانی بهروز، زیوری شایسته پگاه، پوراحمد رضوان. ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(3 (پیاپی 71) ):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/952005/fa

    IEEE: کپی

    بهروز اکبری آدرگانی، پگاه زیوری شایسته، و رضوان پوراحمد، “ارزیابی برخی از ویژگی های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 3 (پیاپی 71) ، pp. 5–16، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952005/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button