APA:
کپیاحمدیه، ریحانه، و محسنی، شراره. (1400). بررسی خواص آنتی باکتریالی نانوذرات اکسید آهن مغناطیسی سنتزشده به کمک عصاره گیاه شکر تیغال و پوشش دهی شده با داروی کلرامفنیکل. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 29(3 )، 59-71. SID. https://sid.ir/paper/952759/fa
Vancouver:
کپیاحمدیه ریحانه، محسنی شراره. بررسی خواص آنتی باکتریالی نانوذرات اکسید آهن مغناطیسی سنتزشده به کمک عصاره گیاه شکر تیغال و پوشش دهی شده با داروی کلرامفنیکل. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1400؛29(3 ):59-71. Available from: https://sid.ir/paper/952759/fa
IEEE:
کپیریحانه احمدیه، و شراره محسنی، “بررسی خواص آنتی باکتریالی نانوذرات اکسید آهن مغناطیسی سنتزشده به کمک عصاره گیاه شکر تیغال و پوشش دهی شده با داروی کلرامفنیکل،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 29، no. 3 ، pp. 59–71، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952759/fa