APA:
کپیعباسی، سارا، سامی، مسعود، و حسن زاده، اکبر. (1399). مقایسه ی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن کنجد تولید شده به روش های سنتی (روش ارده), صنعتی و پرس سرد. مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 38(577 )، 354-359. SID. https://sid.ir/paper/953779/fa
Vancouver:
کپیعباسی سارا، سامی مسعود، حسن زاده اکبر. مقایسه ی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن کنجد تولید شده به روش های سنتی (روش ارده), صنعتی و پرس سرد. مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1399؛38(577 ):354-359. Available from: https://sid.ir/paper/953779/fa
IEEE:
کپیسارا عباسی، مسعود سامی، و اکبر حسن زاده، “مقایسه ی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن کنجد تولید شده به روش های سنتی (روش ارده), صنعتی و پرس سرد،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 38، no. 577 ، pp. 354–359، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953779/fa